Nu är vi på väg med vår roadshow till en stad nära dig!

Under våren och ända fram till sommaren ger vi oss ut på vägarna för att ta oss till en stad nära dig, vi kör från Malmö upp till Umeå för att berätta om vilka möjligheter Azure skapar.
Under en halvdag (förmiddag eller eftermiddag) där vi bjuder på frukost (fm) eller fika (em) kommer vi att belysa möjligheterna ur två aspekter:
  • Easy Azure – det enkla sättet att förstå och sälja Azure
  • Möjligheterna runt HPE Azure Stack
  • Ta gärna med dig din kund så de också får information om möjligheterna. Registrera isåfall antal och företagsnamn längst ner i registeringsformuläret
I de städer där vi startar kl.09:00 så börjar vi då med frukost, sedan kör vi igång med agendan kl. 09:30. I städerna där vi startar kl.13:30 kör vi igång med agendan direkt men tar senare en fikapaus med möjlighet för nätverkande.
Obs: deltagandet är kostnadsfritt, men avbokar du dig då det är mindre än en vecka kvar kommer vi ta ut en avbokningsavgift på 500kr.
 
Välkommen !
 
* visar obligatoriska fält

Genom att trycka på "Registrera mig" längst ned godkänner du våra villkor och datapolicy som du kan ta del av här: www.ingrammicro.se/gdpr. Genom att anmäla dig till eventet godkänner du även att din information kan komma att delas med tredje part i syfte att kontrollera status för eventet samt bokningar i samband med event.