Välkommen till en digital teknisk labb tillsammans med Fortinet, 15 mars!
Creating a Comprehensive Fortinet Security Fabric

Fortinets säkra infrastruktur baserad på FortiLink är unikt anpassad till SD – Branchimplementationer, där ethernet switchar och WiFi-lösningar manageras i en och samma plattform via Fortinets brandvägg – FortiGaten.

Workshopen syftar till att ge deltagare kunskap i hur man använder FortiLink mellan FortiSwitch, FortiAP och Forigaten och integrera den i FortiGatens plattform. På så sätt managerar man hela nätverket via en plattform. Här har IT leverantören möjlighet att växa nätverket ute hos kunden via en och samma plattform, behålla säkerheten och ge kunden möjlighet att växa dynamiskt. 

Deltagare i Workshopen lär sig: 
- Skapa en FortiLink gränssnitt
- Autentisering av FortiSwitch av FortiAP enheter
- Skapa VLANs och policies 
- Skapa SSID
- Konfigrera radiofrekvenser (RF) och deras parametrar
- Använda FortiGatens gränssnitt för att managera nätverket 

Workshopen hålls av Fortinets Rickard Kenttä på svenska och vänder sig till alla, oavsett tidigare erfarenhet av Fortinet-produktportföljen.

När? 15 mars, 09:00-13:00
Hur? Teknisk workshop i ett digitalt format, efter en inledande presentation får deltagarna tillgång till en virtuell miljö för att lösa tillhandahållna uppgifter.
Pris? Workshopen är helt kostnadsfri
Anmälan? Klicka på länken nedan för att anmäla dig. Några dagar innan workshopen får du inloggningsuppgifter via mejl Välkommen!
* visar obligatoriska fält

Genom att trycka på "Anmäl dig här" längst ned godkänner du våra villkor och datapolicy som du kan ta del av här: www.ingrammicro.se/gdpr. Genom att anmäla dig till eventet godkänner du även att din information kan komma att delas med tredje part i syfte att kontrollera status och bokningar i samband med eventet, samt att medverka i bilder och filmer som publiceras i samband med eventet. Önskar du inte medverka i bild/film skall detta meddelas Ingram Micro före eventet.