Låt din Surface-försäljning knipa en plats på en oförglömlig äventyrsresa till Slovenien!

Vår säljtävling ger dig chansen att få uppleva en resa till vackra Slovenien där vi kommer få prova på rafting, canyoning, downhill biking och mycket mer! Utöver detta kommer vi även ha mycket fokus på Surface och Modern Workplace såklart med både konferens, workshops mm. 14 lyckliga vinnare kommer få hänga med oss några dagar och resan kommer äga rum 26:e – 29:e september. Vinnarna koras i början av september.

14 platser står på spel..
  • 5 st platser mäts på procentuell ökning under perioden jämfört med Jan-April 2019. 
  • 5 st platser mäts på ökning i omsättningskronor samma period som ovan.
  • 3 st platser mäts på bästa prestation under perioden. 
  • 1 st plats till den som säljer flest av vår 24 h utbytestjänst Surface SWAP.

    Tävlingen gäller mellan 1 maj – 31 augusti 2019 
Kvalificering för att deltaga är att ni som minst har sålt 10 Surface enheter räknat från jan 2019 – 31:a aug (Gäller ej Demo)
Alla annan mätning sker på försäljning av Surface-enheter, tillbehör och förlängda garantier! Tävlingen gäller alla Surface-partners som är i kategorin DMP.

Om ni har några frågor kring tävlingen eller är intresserade av att få en genomgång av produkterna är ni välkomna att kontakta susanne.asp@ingrammicro.com eller er säljare på Ingram.

Stort lycka till!
Vännerna på Ingram Micro & Microsoft
* visar obligatoriska fält

Genom att trycka på "Registrera mig" längst ned godkänner du våra villkor och datapolicy som du kan ta del av här: www.ingrammicro.se/gdpr. Genom att anmäla dig till eventet godkänner du även att din information kan komma att delas med tredje part i syfte att kontrollera status för eventet samt bokningar i samband med event.