Azure Accelerate & Modern Workplace Accelerate Sales Expert är en utbildning som riktar sig till återförsäljare som är med eller som vill gå med i våra partnerprogram Azure Accelerate och Modern Workplace Accelerate. 

Utbildningarna hålls i Stockholm, Göteborg, Örebro, Umeå och Malmö, datum ser du nedan.

Under en förmiddag får du tips och råd hur du som säljare på ett enkelt och överskådligt sätt kan komma igång att prata Azure och Modern Workplace med dina kunder: 

•    Vilken approach ska man ta?
•    Hur gör man en enklare utvärdering av kundens behov?
•    Hur fungerar prissättningen?

Vid varje utbildningstillfälle kommer vi att starta med frukost kl 08:30-09:00.
Själva utbildningen pågår mellan 09:00-12:00 (inklusive pauser). Vi avslutar sedan med en gemensam lunch för de som vill. Utbildningen är kostnadsfri och frukost, fika & lunch ingår men avbokar ni senare än en vecka innan utbildningstillfället så blir ni debiterade en avbokningsavgift på 1500 kr. Max 2 deltagare per företag.

Partnerprogrammen är kostnadsfria och framtagna som stöd för dig som återförsäljare och vill ta nästa steg i din IaaS och Azure- eller Modern Workplace satsning. Partnerprogrammen stöttar dig på olika sätt t.ex. med specialerbjudanden och utbildningar.

Är du inte med i våra partnerprogram Azure Accelerate eller Modern Workplace Accelerate dag?
Läs mer och registrera dig nedan.

► Azure Accelerate Ingram Micro Cloud

► Modern Workplace Accelerate Ingram Micro Cloud 
 
* visar obligatoriska fält

Genom att trycka på "Anmäl dig här" längst ned godkänner du våra villkor och datapolicy som du kan ta del av här: www.ingrammicro.se/gdpr. Genom att anmäla dig till eventet godkänner du även att din information kan komma att delas med tredje part i syfte att kontrollera status för eventet samt bokningar i samband med eventet.